Uw maaltijd is onze zorg!

Culinair kerstmenu voor een stressloze kerst

Staat u met de kerstdagen ook altijd lang en met vooral veel stress in de keuken? Zit uw familie gezellig aan tafel te borrelen terwijl u het eten klaarmaakt in de keuken? Kies dan voor één van de heerlijke compleet verzorgde kerstmenu's van Uit-koken!
Uit-koken biedt u verschillende mogelijkheden voor een heerlijke en culinaire kerst. 

Neem gerust contact op om samen met ons de mogelijkheden te bespreken, alles is mogelijk!

Kerstmenu 2016

Stel zelf uw menu samen of kies voor ons kerstmenu van €29,95! 

 

 

Koude voorgerechten

Prijs p.p. 

Kip cocktail van licht gerookte kipfilet met sla en cocktailsausje 

€ 3,50

Zalm cocktail van licht gerookte Noorse zalm met sla en sausje

€ 3,50

 

 

Soepen

 

Heldere bouillon met kervel en pastis

€ 2,50

"Ossenstaart"bouillon met madeira

€ 2,75

 

 

Hoofdgerechten

 

Gevulde hele kip voor 4 personen 

€ 9,25

Klassiek gevulde kalkoen voor 8 personen

€ 10,75

Rundertong met madeirasaus voor 8 personen

€ 12,75

Varkenshaasje met zachte peper champignonsaus 

€ 17,50

Hele zalm gevuld met gerookte zalm

€ 17,50

Ganzenstoofpotje met uitjes en fijn gesneden groenten

€ 17,50

Klassieke hertenpeper afgebonden met peperkoek

€ 19,50

Alle hoofdgerechten worden gecompleteerd met aardappels en groenten

 

 

Desserts

 

Chocolade bavarois

€ 3,50

Kerstbavarois

€ 3,50

 

Onze Kerstschotels
(6, 8 en 10 personen)

Vleesschotel 

€ 7,25

Huzaren en vleessalade rijkelijk gegarneerd met gevulde eitjes en tomaatjes, hamrolletjes, paté, salami en beenham.

 

 

 

Luxe vleesschotel 

€ 8,75 

Vleesschotel met salade van gerookte kip en Ardennenham en meloen

 

 

 

Visschotel 

€ 8,25

Zalmsalade, "krabsalade",  gegarneerd met gerookte zalm, gerookte makreel, Noorse garnalen, tonijn, krabsticks, gevulde eitjes en tomaatjes

 

 

 

Luxe visschotel

€ 10,25

Visschotel met extra tonijnsalade, gerookte heilbot, Hollandse haring, gerookte paling, rivierkreeftjes en Hollandse garnalen.

 

 

 

Dessertschotel 

€ 8,25 

 

 

Extra:

 

Voorgerecht hazenpeper met kruidkoek en pasteibakjes

€ 9,50

Hoofdgerecht hazenpeper

€ 19,50

Voorgerecht kalfsragout op traditionele wijze met pasteibakjes 

€ 8,50

Hoofdgerecht kalfsragout

€ 18,50

Kipsalade met vruchten 

€ 6,75

Aardappelsalade met appel, uitjes en bieslook, rijkelijk opgemaakt met gevulde eitjes en tomaatjes.

€ 7,00

Stokbrood met kruidenboter

€ 2,75

   
Kerstmenu € 29,95
Salade van Hollandse garnalen met rivierkreeftjes en een kreeftenmayonaise.  
Wildbouillon met ravioli van zuurkool  
Varkenshaasmedaillons met een saus van paddenstoelen  
Hemels modder