Uw maaltijd is onze zorg!

Culinair kerstmenu voor een stressloze kerst

Staat u met de kerstdagen ook altijd lang en met vooral veel stress in de keuken? Zit uw familie gezellig aan tafel te borrelen terwijl u het eten klaarmaakt in de keuken? Kies dan voor één van de heerlijke compleet verzorgde kerstmenu's van Uit-koken!
Uit-koken biedt u verschillende mogelijkheden voor een heerlijke en culinaire kerst. 

Neem gerust contact op om samen met ons de mogelijkheden te bespreken, alles is mogelijk!

Kerstmenu 2017

Stel zelf uw menu samen: 

 

 

Koude voorgerechten

Prijs p.p. 

Kip cocktail van licht gerookte kipfilet met sla en cocktailsausje 

€ 3,50

Zalm cocktail van licht gerookte Noorse zalm met sla en sausje

€ 3,50

 

 

Soepen

 

Heldere bouillon met kervel en pastis

€ 2,50

"Ossenstaart"bouillon met madeira

€ 2,75

 

 

Hoofdgerechten

 

Gevulde hele kip voor 4 personen 

€ 9,25

Klassiek gevulde kalkoen voor 8 personen

€ 10,75

Rundertong met madeirasaus voor 8 personen

€ 12,75

Varkenshaasje met zachte peper champignonsaus 

€ 17,50

Hele zalm gevuld met gerookte zalm

€ 17,50

Ganzenstoofpotje met uitjes en fijn gesneden groenten

€ 17,50

Klassieke hertenpeper afgebonden met peperkoek

€ 19,50

Alle hoofdgerechten worden gecompleteerd met aardappels en groenten

 

 

Desserts

 

Chocolade bavarois

€ 3,50

Kerstbavarois

€ 3,50

 

Onze Kerstschotels
(6, 8 en 10 personen)

Vleesschotel 

€ 7,25

Huzaren en vleessalade rijkelijk gegarneerd met gevulde eitjes en tomaatjes, hamrolletjes, paté, salami en beenham.

 

 

 

Luxe vleesschotel 

€ 8,75 

Vleesschotel met salade van gerookte kip en Ardennenham en meloen

 

 

 

Visschotel 

€ 8,25

Zalmsalade, "krabsalade",  gegarneerd met gerookte zalm, gerookte makreel, Noorse garnalen, tonijn, krabsticks, gevulde eitjes en tomaatjes

 

 

 

Luxe visschotel

€ 10,25

Visschotel met extra tonijnsalade, gerookte heilbot, Hollandse haring, gerookte paling, rivierkreeftjes en Hollandse garnalen.

 

 

 

Dessertschotel 

€ 8,25 

 

 

Extra:

 

Voorgerecht hazenpeper met kruidkoek en pasteibakjes

€ 9,50

Hoofdgerecht hazenpeper

€ 19,50

Voorgerecht kalfsragout op traditionele wijze met pasteibakjes 

€ 8,50

Hoofdgerecht kalfsragout

€ 18,50

Kipsalade met vruchten 

€ 6,75

Aardappelsalade met appel, uitjes en bieslook, rijkelijk opgemaakt met gevulde eitjes en tomaatjes.

€ 7,00

Stokbrood met kruidenboter

€2,75