kerstmenu-bestellen-regio-nijmegen2018-07-06T12:12:53+00:00
Bestellen

Van broodjes tot een koud of warm buffet, een meergangen menu, overwerkmaaltijden of een bbq. Alles is mogelijk. U plaatst de bestelling en wij regelen de rest!

Direct bestellen

Culinair kerstmenu voor een stressloze kerst

Staat u met de kerstdagen ook altijd lang en met vooral veel stress in de keuken? Zit uw familie gezellig aan tafel te borrelen terwijl u het eten klaarmaakt in de keuken? Kies dan voor één van de heerlijke compleet verzorgde kerstmenu’s van Uit-koken!
Uit-koken biedt u verschillende mogelijkheden voor een heerlijke en culinaire kerst.

Neem gerust contact op om samen met ons de mogelijkheden te bespreken, alles is mogelijk!

Daarom Uit-koken!
  • Niet duur maar wel heel lekker!
  • Niets is ons te gek!
  • Nu bestellen, morgen brengen!
  • Alles vers uit eigen keuken!

Kerstmenu 2017

Stel zelf uw menu samen:

Koude voorgerechtenPrijs p.p.
Kip cocktail van licht gerookte kipfilet met sla en cocktailsausje€ 3,50
Zalm cocktail van licht gerookte Noorse zalm met sla en sausje€ 3,50
Soepen
Heldere bouillon met kervel en pastis€ 2,50
“Ossenstaart”bouillon met madeira€ 2,75
Hoofdgerechten
Gevulde hele kip voor 4 personen€ 9,25
Klassiek gevulde kalkoen voor 8 personen€ 10,75
Rundertong met madeirasaus voor 8 personen€ 12,75
Varkenshaasje met zachte peper champignonsaus€ 17,50
Hele zalm gevuld met gerookte zalm€ 17,50
Ganzenstoofpotje met uitjes en fijn gesneden groenten€ 17,50
Klassieke hertenpeper afgebonden met peperkoek€ 19,50
Alle hoofdgerechten worden gecompleteerd met aardappels en groenten
Desserts
Chocolade bavarois€ 3,50
Kerstbavarois€ 3,50

Onze Kerstschotels
(6, 8 en 10 personen)

Vleesschotel € 7,25
Huzaren en vleessalade rijkelijk gegarneerd met gevulde eitjes en tomaatjes, hamrolletjes, paté, salami en beenham.
Luxe vleesschotel € 8,75
Vleesschotel met salade van gerookte kip en Ardennenham en meloen
Visschotel € 8,25
Zalmsalade, “krabsalade”,  gegarneerd met gerookte zalm, gerookte makreel, Noorse garnalen, tonijn, krabsticks, gevulde eitjes en tomaatjes
Luxe visschotel€ 10,25
Visschotel met extra tonijnsalade, gerookte heilbot, Hollandse haring, gerookte paling, rivierkreeftjes en Hollandse garnalen.
Dessertschotel € 8,25
Extra:
Voorgerecht hazenpeper met kruidkoek en pasteibakjes€ 9,50
Hoofdgerecht hazenpeper€ 19,50
Voorgerecht kalfsragout op traditionele wijze met pasteibakjes€ 8,50
Hoofdgerecht kalfsragout€ 18,50
Kipsalade met vruchten€ 6,75
Aardappelsalade met appel, uitjes en bieslook, rijkelijk opgemaakt met gevulde eitjes en tomaatjes.€ 7,00
Stokbrood met kruidenboter€2,75

Openingstijden

Maandag:09:00 – 00:00
Dinsdag:09:00 – 00:00
Woensdag:09:00 – 00:00
Donderdag:09:00 – 00:00
Vrijdag:09:00 – 00:00
Zaterdag:10:00 – 00:00
Zondag:11:00 – 00:00

Contact

  • Uit-koken
  • Prof. Molkenboerstraat 18
  • 6524 RP Nijmegen
  • .
  • info@uit-koken.nl
  • 024 – 360 45 60
  • 06 – 20174510
Facebook